top of page

Pe curând,
prieten drag!

IMG_5123.JPG
IMG_5126.JPG

Prieten drag, îmi vei lipsi!

Îmi vor lipsi răsăriturile și apusurile de la înălțime.

Îmi vor lipsi zilele cu soare, chiar și cele cu nori, când împreună traversam orizontul.

Voi duce dorul, din când în când, chiar și zilelor ce păreau fără sfârșit, când petreceam mai mult timp cu tine decât cu băieții mei.

Îmi va lipsi loialitatea ta!

Pentru că da! Așa cum ai aflat deja, voi absenta o perioadă din tumultul vieții de pilot militar!

Am agățat combinezonul în cui! Odată cu el și toate planurile profesionale! Este deja ciudat că nu mai simt presiunea zilelor mereu altfel, a misiunilor fulger, a acestei profesii mereu în dinamică!

Îmi vei lipsi, camarade! Dar vai, ce fericită sunt!

Pentru că motivul este unul ce aduce numai bucurie!

Încep o nouă etapă a vieții mele! Una mult dorită! Voi deveni mamă din nou!

Și noul pui de om va avea nevoie de mine 100% și eu de el! Acasă sunt indispensabilă, la muncă nu.

Nu este prima dată când îți spun La revedere. Am mai trecut prin asta. Știu deja că tu m-aștepți răbdător. Timpul peste tine parcă nu trece. Dar peste mine, da! Nu mă așteaptă! De aceea vreau să trăiesc din plin ceea ce viața îmi oferă din nou: primul zâmbet, primul gângurit, primul pas, primul cuvânt. Vreau să le simt așa cum le-am experimentat și cu Ares, primul născut. Sunt cele mai valoroase amintiri.

IMG_5128.JPG

Iar acum totul va fi mai intens pentru că va trebui să învăț să gestionez atenția între cei doi băieți, unul deja cu o personalitate puternică precum numele ales (Ares) și cel care își pregătește venirea în brațele noastre! Vor fi și bune și grele!

Pentru că acum știu, nu mai mă păcălește nimeni: acasă este iubire, dar nu este ușor. Mă așteaptă nopți scurte, alarma (bebelușul) va suna de mai multe ori pe noapte, voi fi la „program” 24 din 24, 7 din 7, fără pauze prea lungi. Vor fi momente când mă vor ajunge oboseala, frustrarea, neputința. Dar acum știu că toate acestea vor trece. Va rămâne doar ce este frumos și pur!

IMG_5113.JPG

De asemenea știu că atunci când voi reveni la tine, va fi nevoie să o iau de la capăt. Nu ar fi prima oară… Am pierdut și voi mai pierde atâtea „trenuri” pe plan profesional. Dar nu regret. Eu știu ce pot, cred în perseverența mea și va fi bine.  Voi reveni cu forțe proaspete, împlinită sufletește, încărcată de mult bine și de iubire. Și voi da tot ce am mai bun, ca întotdeauna! 

Dar până una alta, prieten drag, îți spun un sincer și bucuros La revedere!

Pentru o perioadă vom zbura pe traiectorii diferite. Tu printre nori și mai aproape de stele, eu printre zâmbete, gângureli și lipită de doi îngeri: unul abia sosit pe pământ, iar celălalt cu ceva experiență pe aici (cinci anișori).

Mă întrebi de emoții? Se vede că ai ajuns să mă cunoști, să simți la unison cu mine! Normal că am! Și multe! Ar fi anormal să nu le simt când vorbim de o schimbare atât de mare în familia noastră, însă o schimbare dorită, mult așteptată!  

Tu să rămâi pentru colegii mei camaradul de nădejde pe care-l știu, iar eu promit să fiu cea mai bună variantă a mea acasă, lângă cei pe care-i iubesc cel mai mult.

Pe curând, prieten drag!

Să te bucuri pentru mine așa cum o fac și eu!

bottom of page