top of page
IMG_5224.HEIC

W.I.N.G.S.
-We Inspire Next Generation's Spirit-

Cât de frumos sună, nu-i așa?

Dar să vedeți cât de bine arată!

Ce atmosferă mișto, ce oameni faini, ce servicii și produse premium!

Toate acestea le veți găsi la W.I.N.G.S., un spațiu gândit și creat special pentru noi, pentru voi! 

Ce este de fapt W.I.N.G.S.? Care este povestea lui? De ce inspiră?

Vă voi dezvălui în rândurile următoare...

Povestea W.I.N.G.S.

IMG_5210.HEIC
IMG_5186.HEIC
IMG_5257.JPG

Cătălin

6b6557b6-50fe-4436-a73b-2eab5974ec2c.JPG

Laurențiu

1c41cc9b-a344-48d5-b036-9af1aedda53c.JPG
10897cbf-eb3f-4ec7-8aa9-be7f8b18fdf8.JPG

Mai multe despre W.I.N.G.S. :

 

Address:

WINGS Lounge

Calea Victoriei, 54, București

 

Contact

 

Follow

  • Facebook
  • Instagram

 

A fost odată ca niciodată un tânăr aviator pasionat de meseria pe care și-o alesese, pentru care trudise și pentru care depusese jurământul militar.

2012 a fost anul în care visul său a prins cu adevărat aripi: a obținut oficial brevetul de pilot militar și din acel punct, zi de zi, urma să-și creioneze drumul în aviația militară. O meserie atât de frumoasă și plină de provocări poate părea suficient pentru mulți dintre noi. Însă cum tânărul de doar 22 de ani nu avea astâmpăr de fel, în inima sa a început să se contureze un nou vis: acela de a deschide un local inspirat de pasiunea lui pentru aviație, acel gen de local unde să te simți cu adevărat liber, unde să te întâlnești cu oameni dragi și totul să fie la superlativ. Din foarte multe motive, visul a rămas suspendat, apoi amânat, iar anii au trecut… În tot acest timp, aviatorul a excelat în plan profesional, s-a însurat cu fata care s-a opus inițial visului său și a născocit idei pentru ceea ce știa că va deveni realitate la un moment dat!

Au trecut 10 ani de atunci. Însă azi, în 2022, visul a prins în sfârșit aripi și se numește cum nu se poate mai sugestiv: W.I.N.G.S!

Pilotul din poveste este Cătălin, soțul meu. Dacă în 2012 m-am opus vehement nu visului, ci momentului ales pentru realizarea lui, 2022 m-a găsit pregătită să susțin acest proiect despre care am auzit atât de multe ani la rând. Perseverența, încrederea și pasiunea lui m-au convins. Pentru pilotul din poveste nimic nu este imposibil dacă își dorește cu adevărat! Și credeți-mă, chiar și-a dorit!

Ba mai mult, astrele s-au aliniat și Cătălin a găsit partenerul care să creadă la fel de mult ca și el în W.I.N.G.S. Laurențiu este și el pilot de elicopter. Cei doi colegi de breaslă și-au unit forțele, ideile și împreună au clădit de la 0 acest proiect. Când spun de la 0, nu exagerez deloc. Tot ce regăsiți în acest local, de la concept la fiecare detaliu este meritul și munca lor. Au petrecut ore întregi documentându-se, au stat în genunchi zile la rând lipind fiecare mușchi pe perete, agățând plantă cu plantă. S-au strâns multe nopți nedormite, nervi întinși la maxim de un sistem birocratic total haotic și șubred, zeci de interviuri în căutarea personalului care să împartă aceeași pasiune ca și ei, care să înțeleagă că W.I.N.G.S este mai mult decât un bussines. Plus multe alte hopuri pe care doar ei le știu.

Cătălin și Laurențiu au pășit într-un domeniu total necunoscut. Sunt doi oameni care au o meserie diferită în viața de zi cu zi. Până în prezent ei nu au mai cochetat cu această zonă a antreprenoriatului și nu cunosc toate secretele meseriei. Însă aceste lucruri nu i-au descurajat, ba chiar le-au dat mai mult avânt. Au făcut totul din pasiune, sunt dedicați complet proiectului și fac lucrurile doar la superlativ, așa cum sunt obișnuiți în meseria de pilot. Ei mizează pe precizie, pe autodepășire, pe atenția pentru detalii și pe calitatea serviciilor și a produselor. Nu cunosc jumătăți de măsură!

We inspire the next generation’s spirit este motto-ul care călăuzește W.I.N.G.S. și se potrivește atât de bine crezului celor doi aviatori, Cătălin și Laurențiu. Strădania lor dovedește că nu este suficient să îți dorești, ci trebuie să muncești în direcția visului tău. Să crezi în tine și să nu renunți la primele obstacole. Să dai mereu mai mult de 100% dacă vrei să fii mulțumit de rezultat. Nu are rost să te apuci de un lucru dacă nu ești dispus să faci tot ce îți stă în putință. În meseria lor nu este loc de erori…iar în proiectul W.I.N.G.S. sunt la fel de implicați. Nu știu și nici nu vor altfel! De asemenea, W.IN.G.S este acel imbold de care are nevoie tânăra generație pentru a ieși la lumină, din spatele ecranelor și al online-ului. Este cazul să renunțăm la izolare și să ne permitem mai mult și mai des să interacționăm, să socializăm, să simțim, să trăim. 

Mai sunt atât de multe de realizat până la rezultatul final, când totul va fi așa cum au visat!  Însă primul și cel mai important pas a fost făcut: W.I.N.G.S și-a deschis ușile și vă așteaptă pe Calea Victoriei, nr. 54 ( vizazi de Hotel Novotel)! Iar rezultatul este… Mai bine mergeți să vă convingeți singuri. Poate credeți că eu sunt subiectivă!

Tot ce pot să vă dezvălui este faptul că W.I.N.G.S. este un loc creat de aviatori nu doar pentru cei din casta lor, ci pentru toți cei care apreciază experiența, gustul și calitatea, pentru cei care sunt pasionați de sofisticat, pentru iubitorii de locuri instagrammable și pentru cei care vor să se simtă speciali. Pentru că aici toți cei care trec pragul nu sunt tratați ca și clienți, ci ca prieteni. Iar prietenilor le oferi mereu ce ai mai bun!

W.I.N.G.S este la început de drum. Ca orice început, nu este deloc ușor… Dar credem în acest vis! Sperăm să credeți și voi alături de băieți și să veniți să descoperiți nu localul, ci experiența W.I.N.G.S. De acum înainte nu mai este suficientă doar implicarea lor, ci și a noastră. Au nevoie de prieteni și de feedback de orice fel. Doar așa vor reuși să evolueze și mai mult! Ei promit zâmbete, vibe mișto, servicii ireproșabile, produse premium și sentimentul că tu, cel care treci pragul W.I.N.G.S, ești cu adevărat special!

 

Eu sunt fericită! De acum avem ocazia să ne cunoaștem atât prin intermediul PaperWings, dar și la W.I.N.G.S! Abia aștept să organizez evenimente între prieteni, în care să ne cunoaștem dincolo de online. Iar W.I.N.G.S. îmi oferă cadrul perfect!

Pround of you, my dear husband! Știam că poți orice, dar recunosc că și de data aceasta mi-ai depășit așteptările!

Vă doresc Cer senin tuturor! Și nu uitați, orice vis poate deveni real atât timp cât credeți și munciți pentru el!

Let your dreams be your wings!

 

IMG_5190 2.heic
bottom of page